OVER ONS

In 2015 werd mij de vraag gesteld om deel te nemen aan de cursus carbon hersteller, gegeven door Carbonrepair. In 2016 heb ik mijn opleiding succesvol afgerond. Ik ben toen member van Carbonrepair cycling geworden. Door onze unieke herstelmethodes, die uitvoerig getest zijn bij het Unief te Gent, waarmee Caronrepair samenwerkt, kunnen wij zeer hoogwaardige herstellingen uitvoeren. 
Carbonrepair zit ook in de luchtvaartindustrie waar zeer strenge normen gelden i.v.m. composietmaterialen en herstellingen. Deze normen zijn niet van toepassing in de fiets industrie, maar wij passen deze wel toe bij elke herstelling die we uitvoeren op fietsframes of carbon wielen. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat al onze herstellingen tussen de 90% en 110% van de originele sterkte behouden.
Wij voeren enkel herstellingen uit die we getest hebben, en die goedgekeurd zijn.  
Uit deze testen is gebleken dat sommige schade niet te herstellen is. Het is daarom belangrijk dat wij uw frame eerst goed bekijken. Foto´s geven vaak een eerste indicatie van de schade, maar we zien beter meer als we uw frame live in handen hebben en kunnen inspecteren.
Doordat we zover staan in ontwikkeling en het testen van composietmaterialen kunnen wij u een levenslange garantie bieden op elke herstelling die we uitvoeren.   
UNIEKE FEATURES:
v   Unieke herstelmethodes getest in universitaire labo’s
v   Kwalitatief en innoverend, steeds up-to-date met de
 nieuwste technologie├źn
v   Onzichtbare herstelling
Plaatselijke lakking inbegrepen 
v   Volledige herlakking mogelijk aan meerprijs
v   Unieke herstelmethodes gebaseerd op herstellingen uit vliegtuigindustrie
v   Eenvoudige prijsbepaling

Wie is Nico Hendrickx?
Zowel met de koersfiets als met de MTB ben ik graag op pad. Lange tochten over de baan of deelname aan MTB wedstrijden (denk aan BeMC; LCMT. Rothaus bikegiro) zijn mijn passie.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als fietshersteller. Van kinderfiets tot stadsfiets. De herstelling van carbonnen frames en wielen is echter mijn voornaamste bezigheid en expertise geworden. Ik neem graag de tijd voor uw frame.
Ben je overtuigd dat je bij de juiste persoon zit? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

We wensen jou alvast veel fiets plezier!
Nico Hendrickx

1 opmerking :

  1. Na verschillende carbonherstellers te hebben gecontacteerd was Nico de enige die mij een vrijblijvende en correcte analyse van mijn schade wist te geven. Nog eens bedankt.

    Eddy

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © Carbon herstellingen.