Volgers

KLANTENREACTIES

Hieronder een greep uit de selectie van de talrijke klanten reacties die we reeds kregen. Indien u zelf een aangename ervaring had horen wij het graag want wij doen om er alles voor om u als tevreden klant naar huis te laten gaan.


"Nico, zeer veel dank voor deze geslaagde operatie. Ik ben heel blij dat ik ondanks de complexe breuk mijn fiets weer 100% ter beschikking heb. Er is absoluut niets meer te zien van de schade en ook de kleuren zijn exact dezelfde. Heb al enkele ritten achter de rug en alles voelt en ziet er nog perfect uit. Ik kan je absoluut aanraden aan ieder met schade aan zijn carbon kader. De vakkundige analyse, correcte prijs, en zwart op wit garantie geven vertrouwen. Hartelijk dank"

Thomas

"Herstelling moeten laten uitvoeren ten gevolge van inslijten carbon ter hoogte van één van de vijsjes van bidonhouder. Vooraf werd duidelijk afgesproken hoe de herstelling zou verlopen en wat de kostprijs daarvoor is. Ik was super tevreden over het resultaat alsook de termijn waarop de herstelling is gebeurd. De gemaakte afspraak werd volledig gerespecteerd, waarvoor dank! "

Wilfried de Graef

"Ik ben zeer tevreden over de herstelling van mijn fiets, ik heb een test gedaan op een paar kasseiwegen en alles is zeer goed uitgevoerd. Er werd voor de herstelling een duidelijke uitleg gegeven na een zeer hartelijk onthaal en alles werd duidelijk afgesproken. Zeker een aanrader. "

Ismael
Copyright © Carbon herstellingen.