Contacteer ons

Schade aan je carbon wielen, gescheurd of gebroken carbon frame van je racefiets of mountainbike?

Dat wil niet langer zeggen dat je nieuwe wielen of een nieuw fietsframe moet kopen. En dat is goed nieuws voor iedereen die al eens een valpartij, al dan niet met stuurinslag*, of chainsuck* meegemaakt heeft. Carbonherstelling.be kan jouw racefiets of mountainbike herstellen met wetenschappelijk onderbouwde carbon herstellingstechnieken die jouw fiets minstens even sterk als voorheen maken. De carbon herstelling is op zo'n manier uitgevoerd dat er van de herstelling ook niets zichtbaar is. Na het lakken en afwerking is jouw fiets weer zo goed als nieuw.

Stel gerust een vraag over onze carbon herstellingen of vraag een offerte aan. Bij een vraag van offerte voor carbon schade vragen wij om foto's toe te voegen van de schade aan het fietsframe, wielen,... Daarbij geniet u ook nog eens van levenslange garantie op alle carbon herstellingen en reparaties*


Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Brenco technics
Elsendonkstraat 120
2560 Nijlen

T +32 (0)476 88 72 55*Chainsuck: Chainsuck is een probleem dat veel MTB en racefietsers ervaren. De ketting blijft plakken aan het kettingblad en slaat vast tussen het kettingblad en de liggende achtervork. Met als gevolg schade aan je carbon achtervork.

*Stuurinslag: veel voorkomende carbon schade. Door het stuur van mountainbike of racefiets te ver draait, en zo vaak de shifter in de carbon bovenbuis slaat. Met carbon schade als resultaat.

*Levenslange garanties op alle carbon reparaties uitgezonderd schade door externe impact.

Copyright © Carbon herstellingen.