Volgers

SAMENWERKING UNIVERSITEIT GENT

Wanneer u kiest om uw carbon fiets te laten herstellen bij Brenco-Technics, kiest u voor een betrouwbare partner!Jarenlang zijn dure, beschadigde carbon fietsframes op het stort beland. Toegegeven dankzij de structuur van carbon waren herstellingen niet altijd vanzelfsprekend. Dankzij een samenwerking met een professor van de Universiteit van Gent, hebben wij toegang tot de laatste nieuwe, geavanceerde en geteste hersteltechnieken om carbon te herstellen.

Zo werd er uitvoerig getest welk soort Epoxy lijm het best samengaat met welke soorten carbonvezel om tot een supersterk resultaat te bekomen. Uit verschillende tests is gebleken dat een goed gerepareerd fietsframe even sterk, of soms zelfs sterker is als voorheen.

Daarbovenop is een carbon herstelling vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld een nieuw carbon fietsframe. Dit maakt het dan ook het perfect alternatief. Zit je zelf met carbon schade? Twijfel niet en contacteer ons snel via brenco-technics@hotmail.com - indien mogelijk mag je altijd een foto van de schade aan je email toevoegen zodat we al een schatting van de schade kunnen maken.

Brenco-Technics voert enkel kwaliteitsreparaties uit. Uw fiets zal er weer vele kilometers tegenaan kunnen.

Een reactie posten

Copyright © Carbon herstellingen.