SAMENWERKING UNIVERSITEIT GENT

Wanneer u kiest om uw carbon fiets te laten herstellen bij Brenco-Technics, kiest u voor een betrouwbare partner!Jarenlang zijn dure, beschadigde carbon fietsframes op het stort beland. Toegegeven dankzij de structuur van carbon waren herstellingen niet altijd vanzelfsprekend. Dankzij een samenwerking met een professor van de Universiteit van Gent, hebben wij toegang tot de laatste nieuwe, geavanceerde en geteste hersteltechnieken om carbon te herstellen.

Zo werd er uitvoerig getest welk soort Epoxy lijm het best samengaat met welke soorten carbonvezel om tot een supersterk resultaat te bekomen. Uit verschillende tests is gebleken dat een goed gerepareerd fietsframe even sterk, of soms zelfs sterker is als voorheen.


Waarom kiezen voor een kwaliteits carbon herstelling?

Een beetje knutselen met epoxyhars en vezelmatjes kan elke handige harry. Om een carbon herstelling echter sterk te maken komt daar nog heel wat anders bij kijken. Dat is een taak die je beter aan een professional overlaat of een erkend hersteller. Een fietsframe of carbon wielen staan namelijk aan enorm veel krachten vrij en wij hebben al tal van herstellingen gezien die levensgevaarlijk hersteld zijn.  Wij gebruiken wetenschappelijk onderbouwde technieken om hoog-kwalitieve carbon herstellingen uit te voeren. Daarbij hebben we ook vertrouwen in ons werk en herstellingen dat we graag meewerken aan onderzoek zoals in onderstaand filmpje.

Wetenschappelijk onderzoek door de Universiteit van Leuven (KU Leuven) op een door ons gedane carbon frame herstelling 


Prijs carbon herstelling

Daarbovenop is een carbon herstelling vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld een nieuw carbon fietsframe. Dit maakt het dan ook het perfect alternatief. Zit je zelf met carbon schade? Twijfel niet en contacteer ons snel via brenco-technics@hotmail.com - indien mogelijk mag je altijd een foto van de schade aan je email toevoegen zodat we al een schatting van de schade kunnen maken.

Brenco-Technics voert enkel kwaliteitsreparaties uit. Uw fiets zal er weer vele kilometers tegenaan kunnen.


Een reactie posten

Copyright © Carbon herstellingen.